Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
Your address will show here +12 34 56 78
ESTUDI FOTOGRÀFIC PROPI

ESTUDI FOTOGRÀFIC PROPI
EQUIP DE FILMACIÓ PROFESSIONAL
DISSENY WEB 100% PERSONALITZAT

ADÉU A LES IMATGES IMPERSONALS

A webmultimedia som fotògrafs professionals i disposem d’estudi fotogràfic propi. També disposem de material de filmació professional: càmeres, micorfonia, il·luminació etc… Dissenyem la teva web amb materials multimèdia de fabricació pròpia, completament personalitzs a la teva activitat.

1

Concepte

Dissenyem la teva web a partir d'un concepte global d'imatge. Treballem aquest concepte amb vosaltres.

2

Producció

A la feina! Preparem tots els elements necessàris per a realitzar les fotografies de la vostra pàgina web.

3

Sessió

En la sessió podem fer: fotografies de producte, retrats corporatius, espais, oficines, empresa, fotografia conceptual...

4

Entrega

Ja disposeu d'un estoc d'imatges propi en alta resolució. Útil per al disseny web o per qualsevol material gràfic.

Què ens fa diferents? Som fotògrafs, dissenyadors i programadors

El control total de la creació audiovisual. Som una eina al servei de les necessitats i idees que el nostres clients vulguin materialitzar. Posem al vostre servei les nostres capacitats en l’elaboració i redacció i execució del projecte. Disposem d’una infraestructura sòlida, de sensibilitat per la imatge i gust pel disseny web.

 

Utilitzem sistemes de codi obert

A dia d’avui, els costos de la programació es poden reduïr considerablement gràcies als CMS (sistemes de gestors de continguts) 

 La democratització de la xarxa es produeix a través de la col·laboració entre usuaris. L’aparició de gestors de continguts que funcionen amb codi obert, ha revolucionat el món web. Parlem de WordPress, Joomla, Drupal…etc, La idea és ben senzilla: quan els desenvolupadors poden llegir, modificar i redistribuir el codi d’un producte o servei, aquest evoluciona, es desenvolupa i millora.

 

  • Text Hover