Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
Your address will show here +12 34 56 78
 
ELS PREUS DELS PACKS CORRESPONEN AL DISSENY I LA PROGRAMACIÓ DE L'ESPAI WEB


899
PROJECTE JOVE

Estudi previ | Proposta de treball | 10 fotografies corporatives | 1 vídeo corporatiu | DISSENY + PROGRAMACIÓ + PUBLICACIÓ D'ESPAI WEB (Alta domini+hosting 155€)

999
PROJECTE NEGRE

Estudi previ | Proposta de treball | 10 fotografies coorporatives | 1 vídeo corporatiu | Personalització de xarxes socials | DISSENY + PROGRAMACIÓ + PUBLICACIÓ D'ESPAI WEB (Alta domini+hosting 155€)

999
PROJECTE BLANC (onlinestore)

Estudi previ | Proposta de treball | Botiga de fins a 20 productes | 1 vídeo corporatiu |DISSENY + PROGRAMACIÓ + PUBLICACIÓ D'ESPAI WEB (Alta domini+hosting 155€)

1299
PROJECTE RESERVA

Estudi previ | Proposta de treball | Fotografies corporatives il·limitades | 1 vídeo corporatiu | Personalització de xarxes socials | DISSENY + PROGRAMACIÓ + PUBLICACIÓ D'ESPAI WEB (Alta domini+hosting 155€)

Hosting i domini

El domini i el hosting no estan inclosos en els packs de disseny. El domini és el nom del nostre web. El hosting és l’espai on s’emmagatzema tota l’informació.

Cost d'alta

El cost de l”alta de domini+hosting és de 149€ Aquests serveis són independents al disseny i programació i la seva renovació és anual. En el cas que ja en disposeu, podem reutilitzar-los.

Branding?

La teva marca ja té logo? Dissenyem el logo de la teva marca i l’adaptem a tot el projecte web. El cost del disseny és de 249€.

Preguntes frequents

Us proposem una sèrie de preguntes i respostes que us poden ser d’ajuda.

No dubteu en posar-se en contacte amb nosaltres per tal de resoldre questions que no apareguin aquí.

No entenem els preus..

'Jove, Blanc, Negre i Reserva' Aquesta és una escala de preus per disposar d'una referència sobre el cost de projectes més bàsics amb el de projectes més complexos. En cada un dels casos fem el pressupost completament ajustat al projecte que se'ns presenta. Totes els preus que apareixen inclouen IVA.

...ja tenim web

Segurament ja disposeu de web. Disposeu però d'una estratègia comunicativa o de creació de continguts? El 80% de la població de l'Estat Español navega per internet i el 52,7% ho fa a través del mòbil. Com respon la teva web a les noves formes de comunicar i accedir a l'informació? Com treballeu el posicionament SEO? Parlem-ne!

Tornar a fer una web...quina mandra!

Internet està en constant evolució i la nostra presència també. Renovar un espai web ja no és una obra farònica, eterna i caríssima. A més, podrem aprofitar part de la feina que ja heu fet (textos, menús, estructura...) Els nous temps i les noves formes de treball, són compatibles amb la butxaca de qualsevol empresa.

Duros a quatre peles?

Els costos de la programació d'una web s'han reduït més d'un 60% gràcies als sistemes de gestors de continguts de codi obert (CMS). La construcció amb WordPress, Joomla, Drupal, etc...simplifica i abarateix el procés. Això ens permet destinar recursos a la creació de continguts visuals: fotos, vídeos, gràfics etc..sense augmentar el cost.

...amb les xarxes ja en tinc prou!

Perfecte! Són eines imprescindibles de difusió de la teva activitat i els principals canals on els usaris reben informació i propostes de serveis. Les xarxes són el principal enllaç cap al teu web. És important que darrere d'una estratègia de marketing, hi hagi un producte solvent. El teu web.

...necessito una web encara que faci servir les xarxes?

A les xarxes no s'hi ven, s'hi enamora. Les xarxes canvien, muten, creixen o es moren...Ningú va preveure la desaparició de Napster i Myspace...La caiguada del gegant Nokia, l'abandó de plataformes com Second Life, Pokemon Go etc etc en el món digital tot està per descobrir. Necessitem un espai solvent de referència. La nostra acció i estratègia a les xarxes és imprescindible, amb l'objectiu però d' atreure visitants cap al nostre espai web.

...i les fotos que fem ens les donareu?

Sí. Us donarem les fotografies, els vídeos, els gràfics i tot el material que haguem generat en la construcció del vostre espai. Podeu utilitar aquest material com més us interessi. Us l'entregarem a alta resolució.

Les webs són segures?

El certificat SSL protegeixen la teva web de suplantació d'identitat i permeten xifrar tot el tràfic de dades com per exemple quan s'envien les dades bancàries durant la compra on-line. A més, desde 2014, Google penalitza les webs que no disposen d'aquest certificat, fet que influeix directament en el seu posicionament.